mandag 9. april 2012

KK mila?

Sitter her siste dagen i ferien og leser påskebladet mitt.. Endelig.. hehe! Og av overskrifta er det vel ikke så vanskelig å skjønne at det i år ble KK.. Tror det var reklamen med 30 sider mat og ideer som gjorde at valget havnet akkurat på KK i år.

bli med på kk-mila 2012Men denne KK mila.. Det er jo såklart reklame for egne opplegg, og dette med KK mila virker litt fristende.. Noen som var med i fjor? Etter det jeg skjønner går det på asfalt i Oslo, man velger mellom 5 eller 10 km når man melder seg på, også er det div som skjer etter løpet.

Jeg er litt firsta til å  melde meg på.. Er så gøy å ha et mål å jobbe mot, men det er ikke fult så morsomt å være der inne 15 september uten noen å shoppe og drikke bobler i glasset med etterpå....

Derfor lurer jeg litt på NOEN SOM VIL VÆRE MED?! send meg en sms eller skriv her a!

Link: http://www.kk.no/889954/bli-med-paa-kk-mila-2012

10 kommentarer:

 1. jeg jobber med det samme egentlig.. Å få med meg noen.. har et par på litt gli.. Jeg ønsker å velge 10km, siden det må være noe å strekke seg etter. Jeg ser for meg at jeg ikke mååå løpe hele veien, men nå er 5km helt greit med jogging/gåing for meg.

  SvarSlett
 2. Å! Ja, man bør vel helst satse på 10 km dersom man allerede nå melder seg på.. Hehe! Jeg var oppe i 10 km før snøen kom, så håper å klare det greit igjen nå før mai..

  SvarSlett
 3. Ja.. og da har du jo god tid før september!

  SvarSlett
 4. Oj.... Tror jeg satse på det samme målet....
  Må jo klare å trene meg opp på de ukene som er frem mot da?

  Lykke til!

  SvarSlett
 5. Jeg vil hive meg på:)
  Bettina

  SvarSlett
  Svar
  1. Så knallbra Bettina!! Skal vi bare melde oss på?! Bare å henge seg på om flere vil! :D

   Slett
  2. ta ansvaret du og meld oss på. jeg er jo litt treg vet du. må ut å jogge i kvld jeg da:)

   Slett
  3. Du,jeg sitter å leter etter et annet løp, for dette går samme dag som Briken.. Og vi skal jo dit.. Kan jeg ikke se litt rundt, så snakkes vi i morra... ;/

   Slett
  4. Hva med 10 for Grete? En del av Oslo maraton, men kun 10 km ;)
   Går 22 september - også i oslo..

   Slett
 6. Så flink du er Ingunn :-) Lykke til :-) Dette klarer du!!

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!