onsdag 11. april 2012

Da har jeg bestemt meg..

Enten blir det halvbirken 15. september eller så blir det 10 for Grete i Oslo 22. september.
Artikkel bilde

Jeg må ha et eller annet løp å trene mot merker jeg, og selv om KK- løpet frister masse (!) er det veldig dumt at det faller på samme helg som Birkebeineren. Da er det hotelltur og full pakke for oss alle til Lillehammer, og det vil jeg jo ikke endre på. Så da får festløpet til KK bare være også får man finne et annet.

Halvbirken er 11 km og går i skog/grus, mye nedover og helt anderledes enn et gateløp, men stemningen på Lillehammer er ganske fantastisk. Jeg har ikke løpt der før, bare vært med som heiagjeng. :)

10 for Grete er det tidligere Grete Waitz- løpet i ny form etter at hun ble borte. Det er nå en del av Oslo Maraton og går gatelangs i Oslo en lørdag. Jeg vil tro at fokuset er litt annet rundt Oslo maraton enn det er på KK-løpet, men det får nå bare være. Drar man sammen noen flere kan man jo ha en liten fest for seg selv etterpå dersom det ikke er noe arrangert. ;) Det kan jo gjerne være vel så hyggelig det om man løper flere sammen.Så får vi se, skal snakke med hun som ville være med i kveld. Men en av delene blir det på meg. Enten sammen med venninner i Oslo, eller sammen med sambo på Lillehammer.

2 kommentarer:

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!