lørdag 14. april 2012

Dessert- hva er det?!

Da er jeg igang med ny jobbeperiode. Det er helg for resten av familien og det er er jo mange ting som skal skje.

Høydepunktet for de små er nok lørdagspose og svømming! I påsken oppdaget jeg at barna faktisk ikke viste hva dessert er, og eldste ble overlykkelig over å få sjokolade når det ikke var lørdag.
Det sier vel endel om at kanskje dessert ikke er det som oftest kommer på bordet her i huset, og kaker, div fondanter osv gjerne er forbeholdt bursdager.
Denne desserten var meget enkel og bestod av en pose sjokolademos. Det falt veldig i smak og gleden var stor over ekstra lørdagsgodt! Hehe!
Påsken gir mange nye opplevelser ja! Selv på matfronten for slike små.

Nå er det jo hverdag igjen og ikke mange desserter nei, men det har blitt to dager med muffins og godt, så overraskelsen var ikke mindre i dag når hun fant ut at det var lørdag og sjokoladedag!

Godt vi skal å svømme litt etterpå slik at de får brukt litt energi også! For i morgen er det bursdag.
April og frem til sommeren går egentlig i bursdag på bursdag.. Så en sosial og søt tid foran oss nå! :)God helg alle sammen!! Håper dere har noen gode timer med fri og familie foran dere!

1 kommentar:

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!