søndag 1. april 2012

God Påske!

Tenker bare å stikke hodet raskt innom bloggverden i dag, og ønske dere alle 

GOD PÅSKE!! 


Håper påskeegg og saker har kommet frem til  Marit Johanne og at det falt i smak! 
Håper alle andre får en flott palmesøndag, vi markerer denne tredagen med å fortsette på vårt felte tre i hagen.. Ikke akkurat palmer vi vifter med, men er iallefall vifting av grener her idag.. 
Kanskje kommer det en rar mann på et hesteliknende dyr forbi som vi kan vifte noen barnåler på også?! Ikke vet jeg! 

Iallefall er planen å holde seg langt unna nett og andre lure steder det tusser av aprilspøker i dag. Jeg er INGEN stor fan, og liker absolutt ikke den tradisjonen...Synes det er veldig greit at den er på en søndag i år! 

4 kommentarer:

 1. Helt enig med deg i at det er greit at den er på søndag denne aprilspøkdagen... liker den ikke jeg heller.. ønsker dere en fin dag ute i vinden. Her orker vi ikke ut i denne kalde blåsten.. så vi koser oss inne! Hatt koselig påskelunsj-besøk nå!

  SvarSlett
 2. Tusen, tusen takk for den koselige påskegaven! Jeg fikk den igår, men rakk ikke å kommentere og takke da. Det falt i veldig god smak, jeg ble veldig glad for det. Så hyggelig å få en slik oppmuntring og glede :)
  Ønsker deg en flott påske!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra den kom og falt i smak! :) Kos deg i dagene som kommer!

   Slett
 3. Hei :)
  Ønsker deg en herlig påske ♥
  Klem Anette

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!