fredag 15. april 2011

Påskeaktiviteter!

Det er jo påske om få dager og vi har da forbredt litt her hjemme!

For litt over 1 uke siden hadde vi besøk av skjønne Nora og mamman. Da ble det maling av påskeegg! Jentene fikk male og kose seg og noen av eggene fikk til og med glitter på seg!

Min lille frøken synes dette var utrolig stas og siden eggene henger ved spisebordet vårt snakker hun om å male egg hver dag.
Derfor skal mamman ut på jakt etter påskeegg i plast i dag (nei, det var jo såklart ikke de i eksen fra panduro! HEhe!) Kanskje blir det flere egg i greina vår for påsken setter inn!

Du leste riktig - greina vår! Jeg har tatt inn en stor gren fra hagen og vi har pynta. Alt som henger der er laget av snuppa i huset. Det er egg i forskjellige str som er laget av ark og oppriv fra blader, og eggene fra påskeverkstedet.

Jeg tok inn grena en kveld pappa T var ute på jobbreise og ventet egentlig at han skulle tro jeg hadde klikka, men han har ikke nevnt den med et ord. Kanskje tror han at jeg har klikka, men han har iallefall ikke kommentert det!
Planen er jo at den skal få stå der og at vi kan henge på forskjellige ting som hører til årstiden. Neste blir jo mai- ting. Flagg i forskjellige varianter, blomster ol.
Blir spennende å se hvor lenge den går ukommentert!
Noen som vil gjette?!

(skal prøve å få opp bilde av greina vår /treet som snuppa sier også!)

1 kommentar:

  1. høres veldig fint ut med ei grein å ha sånt på!
    I gamlehuset vårt hadde jeg alt sånt hjemmelaget stående på bardisken vår, og hengene i lampa over spisestuebordet. Veldig koselig å ha hjemmelaget pynt samla på et sted!

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!