tirsdag 26. april 2011

Hverdagsblogging

Her burde jeg sikkert fylt opp med masse fine og unyttige bilder fra vår helt private påskeferie, og skrivi litt om hvor fantastisk det er med sommer i april. 
Det finner du nok på ganske mange andre blogger disse dagene, så jeg skriver heller om dagen i dag jeg ;)


Idag var vi på Barnas Hus og både jeg og snupp var ganske spent! Det var flere 09 barn der, og noen større og noen mindre. Ingen så små som baby T da.
 Baby T sov mens vi var inne og ble mest på armen mens vi var ute. Snuppa ønska mamma i nærheten for det meste, men glemte seg bort et par ganger også ;)  Note to self: ta med tykt teppe til baby T, så han kan ligge litt ute... 


Det er ganske kupert og bratt enkelte steder, og med ei frøken som ofte er tøffere enn hun kan (helt til det motsatte er bevist)-  ble jeg hengende etter som en skygge.. Vi blir nok fort tryggere på den haugen tenker jeg! 
Vi reiser tilbake på torsdag og håper det blir like bra!

Litt rart var det å ikke glede seg over bhg-plass til høsten, men heller være meget fornøyd med å ha sagt opp plassen... Jaja! For barna er jo det akkurat det samme- de skal jo finne noen å leke sammen med ikke diskutere oppvekstpolitikk i kommunen...

Nå er det to slitne og fornøyde barn som ser barne-TV og snart er klar for senga!
Mamman er meget fornøyd med dagen og gleder seg over en ny hverdag :D Jeg har jo fått en drøm i oppfyllelse nå!


1 kommentar:

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!