fredag 30. oktober 2009

Amming = søtsug??!?

Jeg har et ENORMT søtsug! Det virker som kroppen skal ha all sjokolade og godteri som jeg ikke orket under svangerskapet! Jeg blir helt hol og nesten litt desperat når jeg ikke har sjokolade eller annet i huset. Det går hardt utover kakepynten til tider for å si det sånn...

Har dette en sammenheng med amming tro? Prøvde å spørre helsesøster litt, men hun skjønte nok ikke helt hva jeg hinta til... Sambo vet ikke helt hvor mye søtsug jeg faktisk har, så ville liksom ikke fortelle det heller... Litt rar ja...
Helsesøster sa iallefall at jeg skulle spise det jeg hadde lyst på, og når jeg var sulten. Det vil si mat stort sett hele tiden, men sjokolade eller noe søtt imellom. Det går jo ikke! Hehe! Rart at jeg i det hele tatt har kommet ned igjen!

Flere ammende som har det slik? Eller er det jeg som har fått heng til søtt?

5 kommentarer:

 1. Jeg signerer... SNOP SNOP SNOP!!!!

  SvarSlett
 2. Hehe, jeg er alltid sånn jeg. Så veit ikke om det er verre nå egentlig. Men mindre nå enn under svangerskapet, da var det akkurat som jeg hadde en egen snopemage som aldri aldri noengang ble full;)

  SvarSlett
 3. Aner ikke, men tror jeg spiser mer iallefall! ;-)

  SvarSlett
 4. Ja! E har d sånn!Bei mor for første gang i august. Hadd lagt på me 23 kg i svangerskapet, men rast ned nesten alt iløpet av 1-2 mnd ca. merka ikke nå søtsug da, men nu hives d innpå med sjokolade, desserter, nugatti, gelèpulver, alt e kommer over i skapan.. lura også på om d kommer av amminga??

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!