onsdag 14. oktober 2009

Vår lille hjerteknuser kom for 4 mnd siden!!

Det er helt utrolig at det har gått 4 mnd allerede!!! Den tiden hjemme med Emma Trillian kommer til å gå fort!!
Vi har blitt ganske godt kjent nå, og mamma og pappa er ganske fornøyd med hvordan det går. (selv om mamman begynner å bli litt trøtt...) Vi har ei tulle som er veldig glad i å bli herja med, rista på og litt høyt og lavt. Ikke så veldig rundt og rundt enda, og ikke for høyt opp fort, men å leke fugl er veldig gøy f. eks. I tillegg er sanger veldig gøy! Favorittene virker til å være "Lille Petter Edderkopp" og "hode, skulder, mage, lår".  Hun lager litt lyd når hun roer seg selv ned for å sovne, og liker best å sovne med smokk, bamse og klut om kvelden.
Det beste i verden er å få stå oppreist å holde på med ting, kan gå ann å ligge å leke litt i korte perioder, både på rygg og mage. Og hun snur seg fra rygg til mage, men når hun vil tilbake til ryggen blir hun ildsint fordi hun ikke kommer rundt igjen!

Det er nok alt i alt en liten pike med klare meninger om hva hun vil, som liker at det skjer ting og gjerne litt med action i. Og det kan nok bli mange morsomme stunder sammen med henne for hun smiler og ler lett!

Vi har litt rutiner på dagene, selv om de såklart endrer seg såfort man tror man har litt kontroll! Og natta har blitt en vane- selv om mamman gjerne vil ha litt mindre mating... Men det kommer nok!

Og vi er fortsatt litt flinke til å huske på å være kjærester! Ikke at vi har vært ute sammen på kvelden uten henne eller gjort slike ting, men det kommer bare jeg klarer å gi litt slipp og hun enten sover natten gjennom eller tar flaske! Og det gleder jeg meg litt til! Det å kunne ta en helaften med middag, kino og en drink kanskje?!

I kveld skal iallefall jeg og kjæresten min feire at vi har vært mamma og pappa i 4 mnd! Og at livet er ganske så fantastisk!
Det er kjøpt inn bringebærkake og skal lage god kaffe!

2 kommentarer:

  1. Gratulerer til dere alle 3 som i 4 mnd har vært en liten familie :)

    SvarSlett
  2. Gratulerer med 4 måneder i foreldrerollen. Nyt det - plutselig har det gått 4 måneder til!!

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!