søndag 18. oktober 2009

Flott helg og nye prosjekter!

Denne helga har vært helt fantastisk! Jeg har kost meg masse og har en tilfreds følelse!

Fredag hadde vi litt kjærestekveld når snuppa sovna, og lørdag reiste vi på besøk til min søster og hennes herlig familie. De hadde også 2 barn som kanskje skal være der hver 4 helg på besøk. 5 barn og vår lille baby- det blir mye liv! Været var strålende og jeg trives så godt med å komme på gården.
Vi henta også hjem spisestua som har vært lagra der i noen år.

Vel hjemme fant vi ut at stua vår ble så veldig anderledse med spisebordet og sjenken, og det ble helt riktig! Det har plutselig blitt en lun og hyggelig stemning i stua vår- og den har jeg prøvd lenge å finne. VeLdIg fornøyd!!!! (gjentar ikke at jeg er fornøyd vel?!)

Dagen i dag har også vært en herlig da! Jeg har (sammen med sambo) lagt litt kurs for årene fremover. Så da er det bare å gjennomføre og håpe at ideen min er mulig å tjene litt penger på og kombinere med skole! Svaret kommer utover våren! (litt hemmelighetsfull- ingen må ta ideen før meg ;)
Og når noen slike bestemmelser var tatt, kom plutselig en tiltakslyst uten like!
Jeg har begynt å pusse benk, lagt opp gardiner, vaska 3 maskiner klær, sortert ut 62 og lagt inn 68 i prinsessas skuffer og rydda masse!
Helt utrolig!

Oppussingsprosjektet kommer oppdatert med bilder! Har satt meg mål om at den skal være ferdig neste helg.... Får se om det går, og om tiltakslysten og iveren holder!! *krysserfingre*


GOD NY UKE FOLKENS!!!!

1 kommentar:

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!