mandag 16. januar 2012

Så var det hva jeg drev med her da...

Det fantastiske bildet var av min gamle dukkeseng!
Jeg har friska den opp litt, og med snuppa som designer har resultatet blitt veldig bra!

Dukkesenga henta jeg hjemme i sommer.. Og den har stått i garasjen siden, nå var det på tide å få den inn!
Og frøkna vaska og styra masse. Riktig så bra ble det! Og vi dro til byen for å finne den fargen hun ville ha. Og hun skulle ha GRØNN! Ikke rosa, lilla eller andre søte snill pikefarger, men herlig dyp grønn! Hun skulle jo ha den nede og der er det ikke rosa ;) Det var nok lenge å vente på at mamman skulle få prøvd seg med sprayen, for jeg har jobba natta denne uka og da blir det lite tid annet enn akkurat det nødvendige. (litt urutinert enda )


Men den ble lakka og hun venta spent igjennom natt. Og da hun fikk se senga hadde hun stjerner i øya og ropte! *kjempesøt*

Jeg hadde også lovet at hun skulle få madrass og sengekant som lillebror. Lillebror har nemlig denne i senga si, og snuppa har i rosa/lilla. Denne er sydd om (og jeg ser at utsiden blir opp ned.... Grrr!)

Det ble også madrass og laken og gjett om snupp var fornøyd!
Nå ble det ordentlig seng til dukka nede og nå står den vedsidenav hennes seng med dukker oppi.3 kommentarer:

  1. Flinkis;-) Den ble tøff;-)

    SvarSlett
  2. Er det ikke moro å fornye ting? Jeg elsker det! Den ble kjempefin. Men så typisk at utsiden på sengekanten ble opp ned, da. Det er sånn jeg lett kunne gjort også. Men det er da bare sjarmerende!

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!