søndag 22. januar 2012

Beholde og gi bort

Nå er vi kommet dit at vi kan begynne å gi videre i arverekkefølgen, og godt er det, for det begynner å bli ganske fult i boden nede.
Men...

Jeg er jo ikke helt sikker på at vi selv er ferdige... Så klart kan vi jo arve tilbake igjen, men noe ønsker jeg å beholde fra de også...

Så nå sorteres det!!

Idag har jeg gitt bort to store bokser og lånt bort en stor boks med gutteklær! Noe kom aldri ut av huset gitt.. For det er litt for lillegullet mitt og kan ikke være fettern også, mens en hel masse fint kan gå videre, og noe kan lånes bort litt.. Bilder er tatt av det som er lånt bort (siden jeg fant ut at det var ganske genialt når jeg lånte selv!) og det skal sendes over, så slipper de å gjøre det samme.

Jeg har allerede gitt bort litt jenteklær til ei venninne og i morgen får ei annen venninne litt også. Det ble vist mest 62 i den boksen og lite i 56/50.

Låner du bort? Arver du fra noen? Arver du det videre eller selger du det?

3 kommentarer:

 1. Jeg låner ikke bort. Og låner ikke av noen.. Orker ikke passe på å levere/få tilbake.. Så det som går ut av huset gis bort..

  SvarSlett
 2. Ja, det var en del ting det :) Jeg har også sluttet å låne/låne bort. Hadde så dårlig samvittighet da noe av det jeg hadde lånt ble slitt, synes også det er ganske stress å huske på å levere tilbake. Samtidig så blir ofte ting slitt når vi får det tilbake igjen. Det har jo tross alt blitt brukt en del ganger. Så fra nå er det enten beholde eller gi bort/selge. Men når det er sagt har vi et stort behov for å bli kvitt en del ting, særlig siden vi ikke har bod. Her er det under seng, oppå og inni skap som er oppbevaringen :)

  Ønsker dere en fin uke :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Joda, ser den. Og de fleste får klær. Vi lånte til lillebror og jeg synes det var helt greit.
   Det jeg har lånt bort er til å brukes, men når de er ferdig vil jeg heller at de sender det tilbake hit og ikke videre til andre.. Om noe har fått flekker, blitt slitt eller rett og slett er brukt opp- ja så er det det. Det er også til nær familie, så tror og håper de fikk med seg det ;)

   Slett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!