søndag 8. januar 2012

Har du sett!

Gjøre seg klar på parkeringa...
Det er mange år siden jeg har tatt på meg langrennsski og dratt ut i lysløypa for å bli sliten og prøve å bli litt bedre, men i dag skjedde det! 

Jeg har innsett at for å kunne være med familien på turer og hygge på ski i åra som kommer, ja da må jeg bare ta meg sammen og få litt dreis på disse plankene! De skia jeg hadde fra før var såpass gamle (selv om de er mer flytta rundt enn å brukt i snøen) men når skoa nå er for små, så var det ikke mulig å få nye uten å bytte også bindinger, da anbefalte de nye ski. Og det er jo litt stas! 

Så da falt valget på det de i butikken sa var den desidert mest solgte pakka. Hehe! Jeg fikk iallefall et par turski, med innsving som gjør det mulig å styre litt med pulk, men som også er såpass lette og greie at de fint kan trenes med! Høres jo perfekt ut!? 

Sambo gjorde skia klare i kveld mens jeg la de små også var det bare å dra ut da! 
Med radio på øra og den fullmånene så var det ganske så hyggelig. 

Så får vi se om jeg klarer å få litt bedre mestring på dette etterhvert! Kan jo iallefall ikke bli verre ;)


4 kommentarer:

 1. Flink du er!!!
  Jeg er ikke god på sånne bortoverski, så burde nok vært ute og trent litt jeg også.. Jeg ønsker meg smørefrie ski jeg da.. fordi jeg ikke skjønner greia med smøringa.. hehe.. nå er det vel klister fra skolens skitur i mars i fjor som sitter på enda.... hehe...

  SvarSlett
 2. Så koselig :)
  Jeg har også tenkt å begynne med ski igjen, men får vente noen år til når barna blir bittelitt eldre :)

  SvarSlett
 3. Hei!, Jeg liker den nye headeren din, forteller med en gang så mye om deg:) Heldig du er som kan gå på ski! Det kan jeg og, men er ikke så flink, og er litt for uredd, så jeg får alltid vondt på et vis. Det viser seg alltid at den bakken er brattere og lenger enn jeg trodde, haha!

  SvarSlett
 4. Nå har det seg sånn at jeg ikke er så flink på disse bortoverskiene, og det er jo det som er litt av håpet nå.. At kvelder alene i løypa kan bøte litt på alle de åra jeg bare har vært sur på de skia... Hehe!

  SÅ hyggelig at du liker headern. Måtte jo finne på noe annet enn en kasta sammen juleting, så da ble det denne. :)

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!