onsdag 16. november 2011

Hva har folk i kjøleskap og kjøkkenskuffer?

Her i huset er det mye av det samme som går igjen, og av og til skulle jeg gjerne hatt litt ny inspirasjon.
SÅ hva finnes i kjøleskap og skuffer hjemme hos deg? Hva spiser du til frokost, lunsj og kvelds?

Vårt kjøleskap består alltid av
- brunost og gulost
- en type salt pølse
- leverpostei
- prim og sjokoladepålegg til litt ekstra kos
- peanøttsmør til sambo
- jordbærsyltetøy
- makrell i tomat
- kaviar

Ellers er det alltid
- agurk
- melk
- appelsinjuce
- salathodet av en type
- gullrøtter

Frokostblanding med Frukt har vi også i hus..
Det kommer inn litt annet innimellom, og grønnsaksskuff og frukt fylles jo opp etter hva middagen består av. Vi kan godt ha fiskepudding eller en type smøresalat (rekesalat/italiensksalat ol), annet kjøttpålegg men ingenting som kommer inn på "fast lista"
Vært fint med litt endring snart, men het ikke til hva...

2 kommentarer:

  1. Vet ikke om mitt kjøleskap er så mye mere morsomt. Men har går det mye i pålegg som :

    - Philadelfiaost brukes alene eller med salt og ost (evt brokkoli)
    - Leverpostei
    - Gulost
    - Kaviar
    - Peanøttsmør
    - Serverlat
    - Salami
    - Koktskinke
    - Div syltertøy

    Nå som jeg er hjemme og spiser de fleste måltider her. (Hadde måtider på jobb før) Så prøver jeg og variere litt så jeg ikke blir så matlei. Men går gjerne i perioder. Bruker en del frokostblandinger eller haveregryn (Men noe i, som feks rosiner) vanlig brød og kenkkebrød. Prøver også å lage det til litt fristene så jeg skal få lyst på det. For spiser ofte bare for å spise ikke fordi jeg har lyst(tid) Men må jo opprettholde denne melka.

    Håper det var til noe hjelp.

    Ha en fin kveld.

    SvarSlett
  2. Philadelphia ost er et godt tips!! Det kan man jo kombinere med masse!!!
    :D

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!