mandag 7. november 2011

For en 100 åring!

Jeg må bare få skryte litt av Guttemusikken!
Det er lenge siden jeg har vært på konsert, før nå i helga da. Dette er et skolekorps med trøkk og toner! Det var veldig gøy å høre de! Det er noen som imponerte veldig og kanskje aller mest spennende var det med de som stod foran på 7-8 år og spilte konsert for første gang!
Kjempe lurt av Eldrid/Gro og ha de spille sammen med hovedkorpset! Det ble veldig så hyggelig å høre på!
 Jeg må jo innrømme at jeg satt å tenkte at om noen få år kan det være en eller to av mine små som strå der som elever! Men, jeg vet jo ikke hva de kommer til å velge... Hmmm....

Veldig gøy var det å få spille litt selv også! Spesielt når man får spille under to dirigenter man selv har spilt under før. Den første dirigenten jeg hadde i hovedkorpset selv, Ernst Kristensen. Kjempe gøy! Han fikk oss samspilt iløpet av 3 øvelser og konsertdag, og det var litt mer enn bare å starte og stoppe på likt også synes jeg da!
Vi hadde også besøk av Arne Svendsen fra Køge! Tenk å komme hele veien fra Danmark i høstmørket for å være med på en konsert for et skoleorkester! At han satt seg på tubarekka og var med å spilte gjorde det jo bare enda mer gøy! For meg kom mange minner om turene til Danmark og besøk her hjemme av de tilbake! Vi hadde det da veldig morsomt! :D

Et bildet av ALLE medlemmene til Guttemusikken, store og små + oss veteraner i svart! Her spilles det Gammel Jegermasj, under ledelse av en tidligere aspirant dirigent (som jeg faktisk også hadde) og byens 17. mai dirigent! Egil! Morro var det absolutt!  (de minste foran er junior og aspirant med blomster! Sånn passe forvirra og stressa små hoder! *supersøtt* )

(Og Pia- dersom du er her da..-  flinke sønner du har! Også så lurt å ha med litt småtteri til snuppa! Jammen imponerte hun oss veteraner på tribunene ved sideneav! Sitte på samme sted og være så rolig sååå lenge!
Det er mange foreldre som har god grunn til å være veldig stolte altså! ;) )

Takk for en fin lørdag og hyggelige øvelser til alle i veterankorpset! Jeg har kost meg veldig! Det tror jeg nok ikke jeg er alene om! Håper det kanskje blir mer veterankorps i en eller annen forbindelse ;)

2 kommentarer:

  1. Hei, Ingunn! Helt enig med deg! Te gre akkurat det samme om de sylferske aspirantene. Min yngste var en av de. Var så rørt, satt der bare og svelga og svelga. Eldrid og co er geniale når det gjelder å få frem alle! Det hørtes jo helt fantastisk også.

    Så må jeg igjen skryte av dere i veterankorpset. La det ikke bli siste gang! TRØKK fra første stund.

    SvarSlett
  2. Har hørt rykter om at dette var en flott konsert ja! Sikkert stas å få være en del av!

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!