søndag 20. november 2011

Hjemmemamma og jobbing

Det passer kanskje ikke helt sammen, er man hjemmemamma skal man ikke jobbe, det er vel ideen. Men her i huset har det seg sånn at jeg hadde planer om å beholde min helgestilling i pleie og omsorg- iallefall om jeg ikke fikk noe som passet bedre.
Det betyr jobbing 3 dager hver 3 helg. Og nå har jeg nettopp hatt min første helg siden jeg gikk ut i permisjon med lillegull.
Nå har jeg vært så heldig å få en annen jobb i pleie og omsorg, som er en større stilling og bedre arbeidstider for meg. Allikevel skal det gå veldig fint å kombinere det med å være hjemme.  Jeg drar nemlig på jobb etter at de små er lagt og kommer hjem i tide til at sambo kan reise på jobb. Et lite ekstra bonus er vel at lillegull må klare seg natta igjennom uten meg, og jeg får sove noen netter innimellom ;)

Hjemmemamma.comDenne nye jobben skal jeg begynne på i morgen, da på kveldsvakt for å bli litt kjent, og så en kveldsvakt til før jeg starter i stillingen min..

Føler fortsatt at jeg kan kalle meg hjemmemamma, for barna er hjemme med meg, jeg steller hus og hjem og når man kan si at man er hjemmemamma når man er i permisjon- ja da tror jeg at jeg velger å si jeg er det, selv om jeg sover et annet sted enn hjemme av og til!

Hva mener du?  Er jeg hjemmemamma eller en turnusmamma?

3 kommentarer:

  1. Jeg vil jo si du er hjemmemamma allikevel. Du har jo barna hjemme på dagen og har ansvaret for dem ;)

    SvarSlett
  2. Klart du kan kalle deg hjemmemamma! Men når sover du?

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!