fredag 28. oktober 2011

Når en en syk

ja, da får den andre også goder!
Sånn blir det iallefall når en av ungene her blir syke.
Nå er minstemann syk. Feber og noen utslett her og der. Tydelig vondt i gommene også, så det er slitsomt å være liten gutt akkurat disse dagene. Da er det godt å få ligge på mammas arm og slumre foran Drømmehagen eller andre snille barneprogram. Og hva gjør eldste da? Jo hun sløver også på sofan foran samme program. Det blir litt frem og tilbake og litt mer leking på henne, men litt ekstra kos på hverdagen blir det for henne også.
Det går liksom så dårlig å prøve å aktivisere henne masse helt alene når jeg har en sliten varm gutt på armen i tillegg.
Det blir også mer kos og boklesing enn ellers også gitt, og middagslaging får man ta når det passer seg. Kanskje kan vi spise i litt rolige former jeg og storesøster, mens lillebror sover, men kanskje våkner han så fort jeg legger han fra meg også, og da blir det surving ved matbordet denne gangen også.

Så kvikner han til i 10 min og mamma får mulighet til å være med å bytte klær på dukka, kose litt på storesøster eller kanskje hente seg en kaffekopp!

Hvordan er det hos deg når en av de små er syke?

1 kommentar:

  1. Er ekstra slitsomt når de små er syke, men blir jo også en liten stund med ekstra kos. Jeg prøver å ta vare på de små øyeblikkene..

    Så flott du vil være med på konkurransen inne hos meg tvi tvi

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!