fredag 28. oktober 2011

Hjelp hytta vår!

Det har vel aldri skjedd før- at jeg tigger om stemmer til noe, men nå kommer det!

Hjelp hytta vår! Toro har konkurranse der man kan få pusset opp hytta av de! Og denne hytta trenger det!
Det er en gammel seter, der det har blitt bygd på litt nå og da, og for å være helt ærlig- så er vel ikke alt like godt tenkt igjennom....
Den består av stue, kjøkken og et soverom + gang med to små boder (der det er putta inn et slag forbrenningstoalett- som brukes for lite til å funke,...)


Med ett soverom og der både jeg og min søster har flere barn, og kanskje lyst til å ha med noen venner på hytta- ja da blir det enten alt for lite eller ikke hyttetur. Den trenger også litt stell og forfriskning inne... Lafta tømmer som er ubehandla, møbler som er sanka fra hist og her og lamper som kanskje en loppeentusiast kan skape magi med!
Jeg brukte den en god del før vi fikk barn, menn etter at snuppa kom har det kun blitt dagsturer.

Jeg synes det er så fantastisk å være der når vi først kommer oss dit, og har mange ideer om hvordan det kan bli der, men penger, arbeidskraft og tid gjør at det ikke blir noe.

Har du mulighet til å hjelpe oss? Gå inn HER og stem på oss! Og del det gjerne med andre! Man blir ikke rik av å være hjemme med barn, så litt hjelp hadde vært så godt!

1 kommentar:

  1. Hei!
    Nå har jeg stemt og jeg har delt lenken! Lykke til,håper dere blir de heldige!

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!