torsdag 13. oktober 2011

Kjære Jotun malerverktøy!

Jeg er sikkert ikke alene om å være evig takknemlig for gode pensler og ruller når ting skal males og i desperate forsøk på å gjøre gammelt til å se nytt ut.

Jeg har for tiden et tydelig lengre forhold til mitt trappetak! Og her kommer dere inn kjære jotun malerverktøy, eller iallefall dere som lager dem. For rullene er perfekt! De passer på forlengerverktøyet og jeg kommer til. Men hva når taket er skrått og jeg ikke kommer opp i hele taket? Eller innve` listene, når jeg trenger en pensel, hvorfor passer ikke penslene på forlengerdingsen? Det blir ikke så stødig så lenge av gangen med slik GAFFA teip..
 Jeg blir jo helt gal av å stå å lire og lure, skrått ta i en trapp, noen meter opp...
Kanskje det kunne vært mulig å stille inn noen grader forskjell i vinkelen på kosten/rulla når man bruker forlengerskaftet også?
Også har jeg et ønske om at dere kan lage en rulle med litt muligheter. Jeg vil gjerne kunne stille litt på bredden og ha to større spor på hver side- såklart også justerbare kanter slik at man kommer nedimellom alle disse fantastiske sprekkene i alle mulige paneler rundt om kring? De har jo ikke en standar, men finnes i forskjellige mellomrom, og derfor ville det vært så fint å kunne endre på størrelsen og dybden selv...

Men da håper jeg på at neste gang jeg skal drive med slike idiotiske ting som å male ubehandla tak, så er disse tingene på plass?

Tusen takk for den geniale blandingen med kvistlakk og grunning i ett forresten!! Sånt LIKER man!!!

2 kommentarer:

  1. Henger meg på at den blandingene med grunning er helt genial! Jeg har heldigvis ikke noe tak å male akkurat nå (men bare vent til jeg beveger meg over på oppussing av andre rom...), så dette forlengerskaftet har jeg ikke brukt. Men er veldig fornøyd med div pensler som kommer til her og der!

    SvarSlett
  2. Hehe så sant så sant, synes du skal sende dem inn til dem =D

    Go helg

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!