fredag 12. august 2011

Vi rakk det- akkurat!

Idag var det planlagt tur til Sommarland i Bø sammen med to onkler og tanter av ungene. Såklart med værforbehold, orker ikke å bade og "kose oss" i regn gitt!
Værmeldingen var på vår side, selv om det var KALDT i natt , tok vi sjansen! Onkel S og tante L ble med, (de andre kunne ikke) og vi tok sats!
Det ble en kjempedag for de små!! Selv en 2 åring har STOR glede av mange ting i sommarland! :D Jeg ble egentlig litt overraska, for husket ikke at det var så mye.
Snuppa både bada og sklei sammen med onkel og tante og virkelig nøt dagen i sola!
Det ble også karusell og jammen fikk hun 2 is også!
Minste mann kosa seg også mye, men siden han har ganske så vondt i villikken når det gjelder vann for tiden, ble det litt men ikke mye bading. Vogn og tante var kjempestas! Karusell var også morro, og i lekeland lufta han pappa ganske så godt! Hehe!
Da klokka var 1540 finner vi plutselig at lavsesong betyr at de stenger kl 17!!!! Vi trodde jo vi hadde masse tid igjen!!! DET ER DÅRLIG! Kunne de ikke kutta en time før og en time etter istendenfor 2 på slutten av dagen? *sukk*
Og det var godt vi ikke drøyden ei uke til for på mandag er sesongen OVER i sommarland for 2011!
Jeg er ikke ferdig med sommer før august er over, her blir det fortsatt solkrem, kortbusker og optimisme!

2 kommentarer:

  1. Hørtes ut som om dere har kosa dere masse. Er jo så moro med vann og bading. Men enig med deg at å stenge kl 17 var alt for tidelig..

    Kose dere videre i helga.

    SvarSlett
  2. høres ut som en super dage i sommarland! Vi har ikke rota oss dit i år.. kanskje neste år..

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!