mandag 29. august 2011

Epleskrinet

Jeg har kommet over denne flotte nystarta nettbutikken, Epleskrinet, med bloggen her.

Dette skriver de selv på nettsiden:
Epleskrinet barneklær er en nettbutikk som selger klær til barn i alderen 0-12 år. Vi har valgt å føre kjent og litt mindre kjente barnetøy fra Danmark og Norge. Fra august har vi fullt sortiment.
ej sikke lej sitt varemerke er uglen som går igjen i flere av deres print. Ej sikke lej sine barneklær er inspirert av 70 tallets ubekymrede og glade stil men er samtidig nåtidig.
hollys essentials nye barnetøy kolleksjon med klær til baby og barn er bygget på prinsippene om kjærlighet, tillit annerkjennelse og håp. Holly's vil alltid bruke de mykeste og reneste materialer som skaper nærhet og trygghet for barnet.
dundelina lager barnetøy til jenter mellom 3-10 år. Kolleksjonene baseres på et unikt konsept med kombinasjon av bøker/litteratur og barneklær. Deler av historier kommer til live i klærne i form av detaljerte broderier med detaljer du ikke finner på noen andre barneklær.
mycinnamongirl er barneklær med preg av nostalgi og tidløs sjarm. Det er håndsydde detaljer på hvert plagg som skaper noe yndig, søtt og fantasifullt.
småfolk har barnetøy med mange morsomme print i farger med retropreg. Tøyet småfolk lager til barn er øko-tex sertifisert. De kommer med 4 kolleksjoner i året.
Drappa dot lager barneklær som appellerer til sansene både i form av farger, stoff, snitt og detaljer.
Bock cph og ziestha sine klær kommer til epleskrinet i august

Det er absolutt verd en titt innom dersom du har barn i alderen 0- 12 eller kjenner noen barn i alderen 0 - 12!

1 kommentar:

  1. veldig mye fine klær!
    men ikke helt priser etter min lommebok.. særlig ikke til barn som vokser ifra klærne på relativt kort tid..

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!