mandag 15. august 2011

FlyLady?

Sitter her mens de små sover og leser litt om denne FlyLady...

Har du hørt om henne? Første gang jeg hørte om henne er vel nærmere 8 år siden, på jobben var det ei som hadde begynt med dette hjemme. Og hun var strålende fornøyd. Jeg har av og til tenkt på dette "ryddeprogrammet" som starter med å shine vasken hver kveld, også har jeg tenkt at det gjør jeg jo uansett....

Nå er det mange på et av foruma jeg er på som har starta med å vaske denne vasken da, og linkene har igjen dukket opp..
Sitter å leser nå og ser jo at jeg har en god del av disse punktene inne allerede.... Står jo klart og tydelig at man ikke skal hoppe frem og tyvstarte på ting.. Men å gjøre ting som jeg allerede har gjort i mange år flere dager før jeg skal gjøre noe nytt føles litt dumt..
Usikker på om jeg skal melde meg på dette her.. Tenk å være i rydda hus og fornøyd før jul!!! Det hadde bare vært supert! Tenk om jeg kunne bli en rydda person her hjemme med reint og fint hus til en hver tid! Juhu! Vet om en sambo som hadde vært superfornøyd! Men må ærlig innrømme at med 2 små barn hjemme hele tiden er det lite sannsynlig at det alltid vil være ryddig her, men det er jo det etter at de er lagt iallefall (nå altså)

Er du en FlyLady?
(PS; Det står for FLY=Finally Loving Yourself. Hehe!)

1 kommentar:

  1. Så koselig at du er med i Mamma-konkurransen min!

    Lykke til og ha ei herlig uke!

    Klem

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!