søndag 14. august 2011

Nå kommer hverdagen

Vi avslutter den lange, men ikke akkurat solfylte ferien nå. Sommeren kan godt komme tilbake altså, men nå begynner pappan på jobb igjen og mamma og barna skal finne rytmen her hjemme igjen!

 Idag var vi sammen med barnas onkel T og tante S og tante S sin mamma, og barnas farmor på fisketur.

 Med 13 grader og regn kunne det ha vært bedre vær, men allikevel er det hyggelig med slike turer. Vi laget en flott plass slik at alle hadde ly for været når de ønsket og barna fikk til og med sin egen lille gapehauk. Den var utrolig kjekk!!! 'Et par sånne hadde vært fint altså!
Det ble 2 fisk på pappan i dag og grillpølser på oss alle sammen. (godt at tante S sin mamma tok ansvar for engangsgrillen, for onkel var nok litt utålmodig i dag. Hehe)

To trøtte og fornøyde barn ble lagt i kveld og jeg har satt med ned med prosjekt ullbukser! Det trengs ulltøy ganske snart om ikke høstens raske ankomst stopper!
Her er det faktisk GULE blader på bjørka allerede- skolene starter jo ikke før til uka!!!!!  


Har dere ferie enda?

1 kommentar:

  1. Her har vi jobbet to uker alt. Men er liksom til uka det starter for fullt for meg igjen, siden det da er skolestart.
    Har også lagt merke til gule blader på trær.. redd det blir en kald og våt og tidlig høst...

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!