fredag 5. august 2011

Hoppesprett og lissombrød til lunsj

Alle vet jo hva Hoppesprett og lissombrød er, og det fikk vi til lunsj i går hos barnas tante og onkel på Miland.

(For de som ikke vet er hoppesprett pastaskruer (i salat for anledningen) og lissombrød er jo hvitløksbrød.)

Det er alltid hyggelig å reise dit, snuppa får leke med både fettere og kusine og med hund. Hehe! Lillegull får mase oppmerksomhet og koser seg også sammen med sine fettere og kusine. Jeg får skravla litt med søstern og sambo får jobba litt med svoger og pappa!

Dette må jo ha vært tidenes seneste slått!! Vi fikk inn endel, og endel lå igjen når kvelden kom. Usikker på om været har holdt, men tviler. Med 6 voksne og 5 barn kan det bli folksomt på slike slåtter, så det er godt det er flere traktorer og biler å putte de minste barna i iallefall! De to største hjelper jo til nå! :O

Men til du/dere som drev med skytetrening på Milan/Mæl igår... Det var vel litt upassende dag kanskje? Det er begravelse i byen for et av ofrene på Utøya og dere starter skyting mens deltakere fra begravelsen kjører forbi... Kanskje venta en dag kanskje? (Og det er da umulig å ikke få med seg at det var igår!)

1 kommentar:

  1. tror jammen jeg må spise hoppesprett en gang! dvs spiser det jo innimellom, men da heter det ikke det.. hehe..

    også tenker jeg som deg, på alle de som har vært i begravelser den siste tida.. og er nok enig i at skytetrening i nærheten av en begravelse er litt feil..

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!