søndag 3. juli 2011

Sommern beste pepperkake?

Her fikk snuppelure det hun mener er sommerns beste pepperkake!


2 dager i Kristiansand dyrepark har vært  veldig flott! Begge ungene har sett ut til å kose seg masse, og det har igrunn jeg også! Første dagen hadde vi regn og mørkt, men vi tok en tur i parken når vi kom til hotellet allikevel. Det var jo greit å slippe unna masse folk i kø. Snuppa fikk se masse dyr og var strålende fornøyd. Litt snurt fordi hun ikke fikk gå inn til de, så etter at lemurene ikke ville komme ut bestemte hun seg "mamma bli her. Jeg skal på jobb!" og snudde på helen og gikk tilbake for å jobbe. 
Da kom hun jo inn til dyrene. 

Hehe! Var ikke så lett gitt! 

Tømmerstokken (eller tømmerrenna som andre kaller den) var også storfavoritt! Kjørte flere turer første dagen og skulle bare sove litt før hun skulle kjøre mer tømmerstokk og se dyra igjen. 
Dag to var Kardemommeby og flere dyr på planen. Det ble også tømmerstokk på alle sammen. Minste man fryda seg også på turen, så vi må nok ha endel fornøyelsesparker på ferieplanene i åra som kommer! 

Og KARDEMOMMEBY! 
Glem sabeltann og pirater, gi oss sang og Tobias i tårnet! Sinte tante Sofie og ikke minst politimester Bastian! Det traff BLINK! Hun fikk kjøre trikken og bare det å få en pepperkake når hun kom ombord var stas, og når gutta begynte å spille et lite skuespill og synge trikkesangen mens trikken dinga og kjørte- hun var helt i himmelen! Det var ingen kontakt å få, hun var opptatt! :D Og da vi var med på Krademommefesten senere på kvelden var det også ganske så stas gitt! 

Vi opplevde jo masse på disse to dagene i parken og kunne sikkert hatt enda flere, men ikke rett etter hverandre.. Hehe! 
Om noen år tenker jeg vi må tilbake og da er sikkert Sabeltann mer stas, og vi har fått et forhold til Skomakergata alle sammen! 

2 kommentarer:

  1. Dette høres veldig bra ut!
    Vi skal dit om 2-3 uker. Gleder oss masse! Her har veslesnupp skjønt at sabeltann er litt gøy alt hun da! Vil gjerne se på sangene på youtube.

    SvarSlett
  2. Så moro, dyreparken er kanll moro!

    Ha en fortsatt flott sommer.

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!