onsdag 8. februar 2012

Kaffekroken vår

Vi har masse kaffeting, men lite får plass på benken i vår lille kjøkken. Til daglig er det nespresso og presskanne/Eva solo som blir brukt. 

Så etter å ha surfa litt rundt på nettet, ser jeg jo at jeg kunne gjort masse ut av en slik krok, men det har jeg igrunn ikke gjort. Men jeg har rydda litt og sånn ser det ut ikveld ;) 

Lite hjørne på kjøkkenet er kanskje det mest brukte. 

Denne var en gave fra min mamma, og den blir godt brukt. Det er ikke lenger den nyeste, men det er iallefall vår trofaste venn på kjøkkenet! 


Min favoritt forblir hemmelig, men her er det litt forskjellig ;) Stativet er fra Nespresso, og har plass til 40 kapsler. 


Det er nok de mest brukte koppene våre. Og det er godt å ha et sted å sette de slik at man ikke alltid trenger å vaske de mellom hver kaffekopp. Hylla er enkelt fra Ikea, og i den brukes til det som passer i de forskjellige periodene ;) 

Dette er en kaffekanne, nesten som presskanne, bare at man røre kaffen rundt istedenfor å la den flyte rundt. 
Jeg synes kaffen blir kjempe god i denne og en lang frokost i helgene er den fantastisk! 


Våre små espressokopper. De er ikke så mye i bruk, men av og til. 
Sukkeret er også fra Nespresso, brunt og hvitt. 

Melkestimern er i skapet sammen med mye annet kaffeutstyr. Det er godt å få ting vekk fra benker og inn i lukka skaper. I våre skap finner du også et utvalg av forskjellige bryggeeffekter. Vanlig presskanne, noen fler espressobryggere, osv osv.. 
Her er skuffen med forskjellige te og kaffetyper i.. 


Grunnen til at alle viser frem sine kaffekroker er vel eiern av denne bloggen sin, Silje. Hun har utfordret.. Så kanskje du også vil vise kaffekroken din?

2 kommentarer:

 1. Hei
  tittet innom alle bidragene i utfordringen
  Fin kaffestasjon

  Ønsker deg en god torsdag. Snart helg
  Klem Tonje

  SvarSlett
 2. Fin kaffestasjon!!!
  Jeg har også masse i en skuff, og litt mer i et skap.. men valgte å bare vise frem det som ikke så rotete ut.. for inni skuffer og skap her i huset er det ikke like organisert.. hehe

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!