søndag 5. februar 2012

Bursdag og syke barn

Det er jo igrunn ingen god kombinasjon.
Eldste kom inn i senga vår i natt og da gikk det ikke lenge før minste var der også. Begge skulle så klart være mest mulig oppå meg og dermed ble det lite søvn også mellom rundene med tårer og sykdom.

Dagen starta med at snuppa ikke ville stå opp, bare ligge på sofan med meg. Når klokka var 11, hun virka egentlig i grei form ble vi enige om at bursdagen går som planlagt. Snuppa gikk med på å bli med opp og hun fikk i seg litt mat før hun sov i 4 timer til.. 30 min før gjestene kommer kaster hun opp på nytt.. KJEMPE FINT!

Men jeg hadde fått god tid til å være nesten ferdig med både gjærbakst og pizzaer, så ting gikk greit. Vi kom i mål med bytte av tøy, mat og slik, iallefall nesten før gjestene var her. Noen hadde fått beskjed om at snupp ikke var i form og andre ikke. Hun prøvde seg på litt mat, men ville heller ned å ligge på sofan. Så der var hun, og der var jeg.. Greit nok, men litt kjedelig også.

Etterhvert kom hun seg igjen og har ikke hatt mer oppkast siden middag nå. Spist litt og kosa masse med mormor og fått med seg litt bursdag. Ønsket i kveld var å sovne foran gamle Donald Duck filmer på macen, så det  ble innfridd. Men da begynte minste å spy.

Så mens jeg har rydda etter festen har pappan (som da altså har blitt feira i dag) vaska gulv på barnerommet. Nå sover begge ungene, oppvaskmaskinen går og jeg ligger rett ut på sofan.

Mannen fikk masse av det han ønsket seg, og litt kaker, og jeg krysser fingre for en rolig natt!

2 kommentarer:

  1. oi.. det var litt av en dag ja.... tøffe gjester som kommer midt i det oppkast-greiene synes jeg! Håper dagen i dag har vært bedre!

    SvarSlett
  2. TJa... Nå viser det seg jo at hele familien ligger her, så er spent på hvordan det går med gjestene ja...

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!