torsdag 16. februar 2012

Helg og avgjørelser...

Da er det snart helg, frist for barnehagesøking og konsert! 

Jupp, det tilsammen gjør at det er mange tanker og masse spenninger i hele meg. Jeg har ikke mulighet til å satse på et år til hjemme og håpe at det ordner seg, spesielt når kontantstøtta blir borte for begge to nesten samtidig (tusen takk til rødgrønn regjering som virkelig legger tilrette for sitt A4 samfunn) 
Det er nok tanken på høsten som legger mest beslag på muskler og tanker. Jeg vet at maks er 2 dager i barnehage og 2 dager på jobb for meg. Men allikevel kjennes det akkurat nå helt galt ut! 
Bare jeg hadde hatt fast natt så hadde alt vært så mye greiere!! *sukk* så om du leser dette sjefen, så ønsker jeg VELDIG fast jobb!!! hehe! Kan vel ikke trylle, og vi hadde nok vært mange om en fast natt der nede nå.. 
Egentlig skulle jeg ønske jeg hadde mulighet til å ha de hjemme fulltid mye lenger, om jeg skal være helt ærlig... 
Kanskje er det en mulighet dersom vi snur om og omprioriterer veldig, men det er jo noe med om det gir de resultater man ønsker da.. 

Dersom noen skulle være interessert i dagmamma til barn 2-3 år fra vår/høst så er det bare å ta kontakt altså! Det er jo en mulighet, men har liksom følelsen av at de fleste 2- 3 åringer er i barnehage her i byen. 1 åringer blir liksom litt galt med to aktive barn. 

Tror jeg skal skrive et egent ett om konserten igjen jeg.. Men billetter kan kjøpes på JUNIOR og dette er en underholdende konsert for hele familien! 

1 kommentar:

  1. Så synd at du ikke lenger har noe valg. Det er noe galt med regjeringa, altså! Kontantstøtten hadde jo sikkert gjort at du kunne vært hjemme i ett år til! Men nei, det får du ikke. Jeg synes det er leit. Jeg kunne gjerne hatt to dagbarn om du bodde nærmere.
    jeg kommer til å stritte imot "beskjeden" om å sende mine i barnehage så lenge jeg overhodet kan!
    Det skal være mitt helt eget valg om det skulle skje!

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!