onsdag 1. februar 2012

Snart konsert

Kan kort reklamere litt for konserten vi skal ha da!
Tror det blir ganske så morsomt, iallefall ikke bare å sitte å se på 50 mennesker som sitter stille på en stol og spiller. Her blir det en historie å følge samtidig, og flere skal være med å spille den ut!

Opplevelsen denne gangen er KULTURLIVET I KONGSBERG gjennom ett helt år! Og det er ganske så mye som skjer i denne lille stille byen, bare man får det med seg! Kanskje kan du oppdage noe du har "glemt" eller rett og slett ikke viste om igjennom konserten også.

Tror dette blir morsomt både for publikum og oss som er på scenen! Ta deg gjerne turen!!!


Dette er forhåndsomtalen fra pr :


Markenskonserten 2012
Markenskonserten 2012 er i Kongsberg Kino lørdag 18. februar kl 15:00.
Publisert 6. jan, 2012


Årets konsert vies det kulturelle som skjer i den lille byen vår gjennom ett år.
Vi får besøk av en journalist, utsendt av “Lonely Planet”, for å lage en reportasje om byen Kongsberg som reisemål. Denne journalisten ankommer byen 1.januar. Han er skotte, har lært litt norsk for å kunne klare seg de første dagene, men mer skal han lære seg i løpet av det året han skal være her. Som skotter flest finner han fort fram til den lokale pub’en, et lokale som gir han trøst og råd når livet spiller ham noen puss. KV-musikken blir sammen med figurene ”Kongsberg Losen” og Arve LynGås med på ferden.
Vår kjære skotte blir veldig godt kjent med frua som serverer øl på pub’n, det lokale orkesteret KV-musikken og noen av byens originaler.
Vi kommer til å følge vår skotte i hans streben etter kulturaktiviteter, fest, fart og moro. Han opplever marken med lureri og kuldegrader, finkultur og drekking, festivaler som kommer i tur og orden og for ikke å glemme den evige striden om Silo’n.
Vi har nok en gang fått med oss Kongsberg Teaterlag til å sette farge på begivenhetene.


Håper vi sees!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!