fredag 3. februar 2012

God fredag!

Da er det jammen fredag igjen!! Ukene går fort nå i vinter synes jeg, men det betyr jo bare at det snart er sommer! :) 

Men at det snart er vår betyr jo også at vi igjen må tenke fremover og bestemme oss for hva vi tenker neste skoleår/barnehageår. Jeg og sambo så litt på sidene til kommunen i går, men det er jammen ikke greit. 
Ikke vet vi om vi vil, hvor vi evt vil og hva vi skal legge fokus på. En ting er iallefall enige om da, skal de i barnehage er det bare noen få dager i uka. Men vi er ikke 100 % sikre på at de skal i barnehage... 

Men nå er det helg, bursdagshelg for sannheten i mitt liv og barnas kjære pappa! Så mens han er å koser seg med jazzfestivalen i kveld og i morgen skal jeg og ungene lage klart til en liten familieaften på søndag. Litt må han nok hjelpe til selv også, men det har han nok ikke noe imot :) 

Ute er det strålende sol, vindstille og bitende kaldt! Den ene gradestokken viser -19.9 og den andre -23... Så dersom ikke noe underlig skulle skje blir det nok innedag på oss idag. 


GOD FREDAG GODTFOLK! 

1 kommentar:

  1. Ønsker dere en god helg!!! Kos med bursdag på søndag da! Jeg er alene med unger i kveld og i morgen kveld jeg også. Mannen er på bowling med jobben i kveld, og skal på bursdagsfest i morgen. Litt deilig å kose seg alene innimellom synes jeg.

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!