mandag 27. juni 2011

Vi øver til festivallivet

Selv med to små barn er det jo gøy å reise på festivaler!
Og vi skal da det i år også, så nå øver vi på å sove med hodeklokker!

Disse hodeklokkene
har vi en av hver av og de brukes flittig! Nå har de begge sovi godt med de i vogna og vi håper at det skal bli noen kveldskonserter på oss også! Det viktigste blir jo å passe på at ingen ramler eller slikt over vogna. men det pleier jo å gå strålende! 

Snuppa var jo bare uker når hun var på sin første festival og hadde vært på noen før hun ble 1 år, lillegull må jo også få oppleve dette tidlig og vi satser på iallefall 2 festivaler i sommer også! (og ja, jazzen er en festival hehe) De elsker musikk og å danse begge to så vi tror det blir en flott sommer!!! 

Skal dere på noen festivaler med barn i sommer da?

2 kommentarer:

  1. De er tøffe de øreklokkene. Storebror her liker også å ha dem på, her en dag spiste han og pappan frokost med det på...(?) Eller er de i bruk når de klipper plenen. Eller lite med konserter etter at vi flytta ut av byen.. :(

    SvarSlett
  2. har sånne øreklokker vi også. men de brukes når pappa sager med motorsag eller snekrer med spikerpistol. minstesnupp har ikke, så det må vi få gjort noe med.

    festival ja, det blir jazzen på oss. fornøyd med det så langt vi! men tror nok det blir uten øreklokker.. og kun dagtid for unga. skal vi ut på kvelden kommer vi nok til å gå hver våre kvelder vi voksne.

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!