lørdag 18. juni 2011

Drømmer konkretiseres

Nå har vi fått en første titt på huset, og vi har fått mer konkret følelse på hva som er greit og alt som må gjøres!
Det er jo ikke hovedtanken at vi skulle finne oss et renoveringsobjekt, men dette huset er ganske spesielt av en eller annen grunn. Eller kanskje mange grunner.
Men iallefall ser vi at her går det MYE penger, tid og lange diskusjoner med gi og ta før vi er i nærheten av å ha drømmehjemmet, men vi er begge ganske så sikre på at vi får drømmehjemmet der!

Nå har vi sett det en gang, og jeg skal se det en gang til- iallefall. Så braker det løs med budrunder og nerver.
Jeg skal (takk og pris) få slippe å være den i andre enden av telefonen når megler ringer denne gangen, nå skal sambo få prøve seg. Jeg skal løpe i banken med første bud når vi kommer dit, for jeg er i nærheten, men så overtar han gitt! Jeg skal få beskjed når det hele er over.

Vi har bestemt oss for vår maks på bud, man trenger mye penger for å få det opp til en standar bare for å bo der, og da er det greit å ikke la seg gå helt over bord. Det er jo ingen drøm om den skal bli totalt slukende for alt som heter fritid, penger og samliv. Det er en hårfin balanse dette her.

På en måte hååååper jeg så veldig at vi trekker det lengste strådet i runden, men uansett utfall er jeg veldig glad for at huset nå blir solgt, og at det nok er mange år til det igjen dukker opp på markedet. Da kan vi evt finne oss en ny drøm og komme oss videre og bort fra tanken om akkurat dette huset.

Håper alle får en fortsatt fin helg! Og at mange stadig kommer nærmere drømmen sin!

3 kommentarer:

 1. ooohhh dette er kjempe spendene =)

  SvarSlett
 2. høres veldig spennende ut!!!
  forventer at du deler hvilket hus dette er, om budrunden går i deres favør :)

  SvarSlett
 3. Om budrunden går i vårt favør kommer denne bloggen til å bli full av oppussing og husbilder! hehe!

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!