lørdag 14. mai 2011

Vi har testa ut Ikea

Eller.. Vi har da vært der før, men dette var første gang lillegull skulle være med, og med 2 barn er det greit å være to voksne! Så da er det godt å ha med barnas mormor!

Ikke skulle vi ha store ting heller, hovedmålet var flere smekker og plastposer med zipp. Litt mer blir det gjerne når man har vært der gitt!
Vi har blant annet fått nytt system til resirkulering!!!! Endelig noe annet enn plastposer div steder!!

Og ungene har jo fått litt forskjellig ikea leker!

En liten frøken som fant mye spennende i et utstillingsrom
En ting skal Ikea iallefall få- det er masse forskjellig for ei lita tuppe på nesten 2 år å holde på med mens mamman titter, flere steder stod de flotte kjøkkena fra ikea ute, med både kopper, kjeler og "mat" klare til leking! (ja, mamman ønsker barna et slikt kjøkken...) Og lekeplassen på kafeen var topp for både liten og mini! 

Hva må du alltid ha med deg fra Ikea?

2 kommentarer:

 1. ååh.. jeg skulle også vært på ikea.. litt sånn småtterit jeg har på ei liste..
  Vi har snakka om vi tar sjansen på å ta med alle 3 unga. hehe.. De to store har ikke vært der.. Men minstemann var med en tur etter en undersøkelse på Riksen.
  Tror det hadde gått veldig fint med alle sammen, men tror nok ikke jeg reiser alene med alle 3.

  De tingene jeg alltid handler på ikea er batterier, telys og kubbelys. De smekkene er veldig fine.. trenger egentlig noen nye sånne nå.

  SvarSlett
 2. Dine er jo så store at de to eldste kan du jo sende ned på lekeområdet nede også!
  Tror ikke det hadde vært noe problem Flink Pike!

  Men greit å ha med litt støtte ja! :D

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!