onsdag 25. mai 2011

Siste dager i permisjon før pappa tar over!

Ja, nå er det onsdag og jeg har igjen i dag, torsdag og fredag før jeg skal på jobb på mandag!!!!
Selv om jeg i hodet mitt har blitt hjemmeværende mamma så er jeg jo faktisk i permisjon for minstemann, og den skal vi jo dele litt på!
Nå er det tid for første del av pappas perm. Han skal ha 5 uker nå i første omgang og 5 uker utpå høsten. Jeg skal møte opp på jobb mandag morgen- med pumpe og datamaskin... På sykkel... Siden vi bare har en bil for øyeblikket (laangt øyeblikk igrunn) er den prioritert med den som har barna, så da blir det sykkel på a mor også håper vi at lillemann klarer seg uten pupp og kanskje til og med gidder å drikke litt av flaska mens jeg er på jobb. Jeg er heldig og har arbeidsplass med 2 timer ammefri, så det blir kortere dager. Iallefall håper vi på at det fungerer denne gangen også, det å skulle reise hjem midt på dagen og få enda en avskjed osv osv er ingen god løsning..

Blir rart å skulle gjøre seg klar for "den virkelige verden" igjen! Selv om det er for en kort stund!

4 kommentarer:

 1. Det er så rart med det! Husker jeg grua meg skikkelig til å begynne å jobbe igjen jeg, men nå har det godt over 1 år, og over all forventning :)
  Lykke til på mandag ;) Ammefri er iallefall superherlig! Det hjelper på med 2 timer "fri" på hver arbeidsdag iallefall :)

  SvarSlett
 2. Det går så bra så :) Blir spennende å ut i jobbe igjen for en liten stund da :)

  SvarSlett
 3. tipper det kommer til å gå fint jeg!
  blir jo sikkert litt deilig å ut å jobbe igjen.. "bruke huet litt mer" hehe...

  lykke til!

  SvarSlett
 4. Kjempe sprekt av deg!! Sender deg 100 % støtte =) Du er knall!

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!