onsdag 16. mars 2011

Model for en dag

Vel, idag var jeg på et opplegg kaldt "Model for en dag".
Det var gratis makup og hår og 1 time med fotograf før visning. (de reklamerte med styling, men det var mine klær og mine ønsker...)

Iallefall litt etter skjema kom jeg og min søte lille gutt avgårde! Og 10 min etter at vi skulle vært i studio kom vi pesende inn. Veien inn til Drammen har virkelig blitt en berg og dalbane! Helt grusom å kjøre på! Så der tok det lang tid å kjøre inn ja!

Med en liten nysjerrig gutt på fanget prøvde dama å sminke og style håret mitt. Det tok vel gode 20 min før baby T slutter å gråte hver gang dama tar på meg.. Men litt tid på gulvet og i vogna så blir vi da ferdig!
Er litt rart å se seg selv uten mørke ringer under øya og jeg synes øynene mine kom veldig tydelig frem!

Så kom fotografen. Baby T hadde fått litt mammakos og mat imellom og lå hele timen i vogna og kosa seg! At det var mørkt i rommet gjorde det nok enda bedre! :)
Det ble tatt bilder i 3 antrekk, 2 kjoler og en helt vanlig klær. Ulljakka mi` som jeg virkelig glad i, men som virkelig kanskje egentlig burde vært kasta... Bildene ble iallefall ganske fine av de. Bildene i en hvit kjole ble ikke så bra, synes godt hun fotografen kunne sagt at kjolene krølla seg over magen... Men et av bildene er fra den shooten også. Siste antrekket var en svart, stoppløs kjole som egentlig er ganske så stilig, men hun fikk meg til å holde meg på magen på flere av bildene og da virkelig det jo nesten som om jeg er gravid igjen, men et bilde med skygger er derfra.

Etter å ha tatt endel bilder var det litt venting, bleiebytte og litt mer kos før visning. Det var ikke vanskelig å bestemme seg for bilder. Hadde satt meg maks på 3, og det gikk greit gitt!
For meg er det viktig at man ikke ser større ut enn man er, så alle bildene tatt der jeg ser høygravid ut i ansiktet ble raskt bortvalgt, deretter alle bildene der armhule synes (synes det er helt grusomt) så var det endel bilder der jeg ikke var fornøyd bare. Et av de jeg synes var grusomme, var i en hvit blondekjole, der jeg får beskjed om å lene meg fremover og vri meg litt rart. Det så rett og slett ut som puppene er på vei ut, at jeg detter sånn halveis av krakken og håret lå som en litt bustehjelm rundt hodet. Damam med visning sa med en gang det kom på skjermen " Å! Så fint!" Hmm tror ikke vi hadde helt lik mening om bilder! hehe!


Jeg la også igjen 15 nr til folk som jeg synes fortjener en slik dag! Man behøver jo ikke kjøpe bildene, men det er gøy å se hvordan andre vil sminke deg og hvordan det er hos fotograf som ikke skal ta bilde av alle i klassen på samme stol på samme formiddagen ;)
Kanskje får du en telefon i løpet av en mnd eller noe?!

Og tusen takk til Ellen som ga meg muligheten til dette!

6 kommentarer:

 1. så morro!!!
  hva betalte du for bildene da???

  SvarSlett
 2. 450 pr bilde. Skjønner jo hvor de får inn pengene sine Hehe!
  Men er ikke så mange bilder av mor, så greit synes jeg.. :)

  SvarSlett
 3. Du er kjempe vakker, tror det er første bilde jeg har sett av deg =)
  Er jo kjempe artig å være med på noe slikt. Og lett og velge ut bilder etterpå. Hadde det vært av barna så ville det nok ha vært værre. Men med seg selv er man super kritisk.. hehe.

  SvarSlett
 4. Så flotte bilder!

  SvarSlett
 5. Forrige kommentar var fra barelillemeg, forresten!

  SvarSlett
 6. Såååå flotte bilder :) Åh, når jeg har kommet meg ned i vekt skal jeg også på sånn :)

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!