lørdag 25. september 2010

Åpen brannstasjon!

Siden vi bor like ved brannstasjonen er det på tide at 1 åringen får oppleve brannbil og liv på stasjonen.
Idag var det åpen brannstasjon som avsluttning på brannvernuka landet over, og vi tok med oss onkle S og tante L sammen med onkel T og tante S og reiste bort. Et vennepar av oss med sine små jenter kom også!

Tante S sin pappa er brannmann, så vi fikk en litt ekstra omvisning i den flotte brannstasjonen! Ganske så anderledes enn det jeg husker fra den gamle ja!

Snuppa på 1 år synes nok det var litt vel mye mennesker over alt, for ute på der alle var satt hun trygt på en arm hele tiden. Men inne i selve bygget der vi var alene skravla og tusla hun rundt. De har et akvarie bla som hun ble veldig fasinert av!

Ute var det dykkeren som var mest spennende. Var nok veldig rart at noen hadde på seg så mye for å bade. Hehe! Fikk også kjøre i dykkerbilen med sirene og full fart sammen med pappa og onkel T! Det var stas det!!! Bolle og caps var nok heller ikke helt feil altså!
En sliten og fornøyd jente sovna godt i vogna på vei hjem, og nå sover hun inn i andre time gitt!

1 kommentar:

  1. Vi var også på åpen brannstasjon... Prinsen synes det var kjempe spennende :)

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!