tirsdag 7. september 2010

Deilig dag!

Idag har vi virkelig kosa oss!!
Ikke har det vært supert vær eller noe slikt, men jeg hadde bestemt meg for å ha snuppa hjemme idag, og bare den følelsen gjorde at det starta veldig bra idag.

vi har brukt dagen til å kose oss og ta ting helt i eget tempo. Før klokken var 11 var vi langt inne i skogen, snuppa stabba avgårde i litt for stor dress, men veldig fornøyd. Mamman drassa med vogn i tilfelle.. (brei grusvei vi gikk på....) Fant oss et fint sted og kosa oss i nesten 2 timer! Vesla utforska både unnarennet til en gammel hoppbakke, grus, stein, blomster, sommerfugler, blader som blåste i vinden og lange strå.
Fantastisk å få være med på slike dager og oppdagelser!! <3

Etter en økt i skogen krabba snuppa i vogna og ville "SÅVA". Tusla tilbake til bilen (var ikke lange biten, hehe) og ny bleie og smokk og teppe i sete så sov hun raskt. Jeg reiste og tok meg en kaffekopp og leste litt i noen blader mens hun sov i vogna.
Etterpå var det bading i varmtvannsbasseng. Supert!! (har jo vært på babysvømming osv, men en pause til neste også er klar nå) Bada i nesten 1 time og snupp både dykka og herja masse. Deilig for mamman med litt varme på bekkenet også gitt! Hadde hele bassenget alene i nesten 30 min! Dette kan gjøres oftere!!!

Vel hjemme var det tid for kos ute i hagen. Er jo alltid litt å finne på der for liten og stor. Før vi fant ut at det var best å gå inn. Ettermiddagen ble som vanlig, med masse kos på fanget og lesing av bøker og bygging av lego.

Elsker dager som dette!! Så enkelt, og så givende!

1 kommentar:

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!