fredag 2. desember 2011

Mens vi venter på snøen....

Siden mørketiden blir lenger enn vanlig før vi får litt ekstra lys fra snøen, har jeg virkelig fått merke hvor stor forskjell det er på reflekser som dingler, refleksvester og ingen refleks i det hele tatt.
Og jeg er jo så glad for alle som har på seg disse refleksvestene! De synes!! Selv om det bare er skumring, eller blåtime som det heter i denne mnd vel, er det stor forskjell på hvem som er enkle å se og hvem som er nesten umulige å se.

Men jeg er jo ikke noe flink til å bruke denne vesten selv!! Det er dumt det! Så idag tok jeg meg selv litt ekstra i nakken, tok på ungene vest og meg selv vest før vi gikk ut. Det var jo lyst, den første tiden vi var ute, men så ble det ganske så mørkt og skumrende. Veldig så plutselig! Ble jammen enklere å se de for meg også gitt, og det er jo ikke dumt! Den ene løper jo den motsatte veien av meg bare jeg trekker pusten. Hehe!

Her er vi i hagen, men vi var jo også noe ute i veien.


Oppfordrer alle til å bruke vester! Da synes man!!! Både på store og små!

1 kommentar:

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!