tirsdag 22. februar 2011

Reisebrev del 2

Må jo skrive litt om dagene der nede også!
Vi har rett og slett levd et slarafenliv!!  Med all iclusive og egentlig alt man trenger på hotellet, så ble det deilig for både store og små!

Bufè og ingen oppvask til frokost, lunsj og middag var strålende (selv om man kanskje ble litt lei middagsmaten... De varierte tema, men smakte mye det samme gitt...)
Lille mor har virkelig oppdaga appelsinjuice og IS! "ladeIs" er det store! Så jeg tror jeg vet hva det blir på 2 årsdagen  her altså!
All Inclusive er jo såklart med is til både store og små! :)

Dagene bestod mest i BADING og leking. Og hva annet kan man ønske seg? Barna var blide og sjarmerte de aller aller fleste, og mamma og pappan fikk jammen litt egentid når barna sov. Den ble godt brukt selv om det ikke ble noe tid til bare å gjøre noe oss voksne så fikk vi litt tid begge to til å gjøre noe vi hadde lyst til!

En dag var vi også på stranda. Var igrunn mest for å ha vært der, og fordi lille mor aldri har vært på strand før og ikke sett havet før heller. Det ble en stor suksess!!! Hun elsker stranda! Og vil tilbake til stranda hver dag nå (funker litt dårlig med snø og -16 ute....) Ikke var det så kaldt som vi trodde i vannet heller!
Men siden snuppa etterhvert begynte å bli litt solbrent på neså og noen steder på armene turde vi ikke ta en dag til der nede. Lettere å styre sol/skygge ved bassenget. Men til sommeren!!!


Et par bilder:

2 kommentarer:

  1. Ahhh ser fantastisk ut og ikke minst godt og varmt... Tenker jeg og ser ut av vinduet og på all snøen som bare fortsetter å lave ned.. :(

    Kose dere masse!

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!