mandag 21. februar 2011

Reisebrev del 1

En uke på Las Palmas!


Å himmel hvor herlig! Jeg er aldri vært i syden på vinterstid før, og ante virkelig ikke hva vi kunne vente oss. Værmeldingene sa overskya og mellom 15- 18 grader før vi dro, så pakka litt av alt. Sannheten ble ca 25 grader i skyggen og sol hver dag! Det var litt overskya og rundt 14-15 grader på morgen og litt på kvelden, men hva gjør vel det! Det var nok rundt 20 grader i havet også.

Så pensjonistenes vinterland er absolutt å anbefale for alle i vintermnd!

Vi reiste tidlig lørdag morgen. Faktisk begynte dagen kl 4 for oss voksne på lørdag. Veldig spente på flyturen med to så små, men det gikk veldig greit på veien ned! Vel fremme på hotellet var klokken blitt halv 5 (halv 6 norsk tid) og vi var skrubb sultne. Men en ganske sutrete og sulten snuppe og en amper mamma var det bare å finne nærmeste sted mat. (middagen på hotellet var ikke før 18!)

Så apollo, sas, star tur og alle andre reisearr: Det er for tidlig med mat etter 1 ½ time på flyet når flyturen er så lang, og det er galskap å ikke få tid til å handle noe mat på flyplassen når man tar charter! Da får man sultne og grinete barn (og voksne)!!!

Vi hadde finni et bungalow sted i Playa de Ingles og var ganske spent! Når vi kom frem var det litt venting før vi fikk nøkkel. Skulle jo egentlig reist med et vennepar men dessverre måtte de bli igjen hjemme. Her er våre hjem for en uke:

til de som ble igjen i Norgevår side

Ca 1 min å gå fra resturant med frokost, lunsj og middag, Poolbar og to bassenger og en herlig lekepark. 2 min unna ligger enda 2 bassenger + en vannlekeplass, lekeplass, barneklubb og enda en poolbar. Rett utenfor bungalowen ligger tennis og ball bane. Litt å følge med på og kjempe stas for snuppelurer å få løpe rundt der inne! Vi har virkelig koooos oss her!

Mer kommer senere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!