søndag 27. februar 2011

Hva?! Er jula over?

I vaska i dag kom jammen de vanlige gardinen til kjøkkenet opp... HVA? Bytte gardiner på kjøkkenet? Hva er feil med de som henger der?!  
Jo, det er julegardiner! Og øvert på vifta over ovnen står bokser med julemotivm, og julegodt inni...
Nei, på kjøkkenet er ikke jula over ved 20. dag jul! Her varer den helt til ut februar! Noen som vil komme på julekaker i kveld?

Sambo synes nok kanskje det har vært på tide en stund å rydde ut siste rest. Det har vært noen kommentarer om at det står mye på vifta. Og mener jeg kan erindre en kommentar om at det skulle bli godt med litt mer lys på kjøkkenet igjen... Hmmm....

NÅ er vel jula ferdig for denne gang... Rene hvite gardiner har byttet ut de grove med julemotiver og kakeboksene har blitt tømt for kaker...Noen mener jula varer helt til påske, men det fikk den vist ikke her i huset. Til vinterferien fikk være nok!

(Skal man fjerne julekort fra sjenken også?! Lenge til man får nye bilder av alle barna!  )

Hvor lenge varer siste rest av jula hos deg? 

1 kommentar:

  1. hehe.. godt det er flere!
    har også kakebokser oppå kjøkkenskapet.. julegardinene er borte, men det var fordi jeg kjøpte nye i januar og bare måtte få de opp.....
    ellers henger julekortene mine oppe enda... festa med klyper på en lang tråd ned langd den ene stolpen på kjøkkenet..
    synes det er fryktelig synd å ta bort alle de fine bildene....

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!