tirsdag 1. juni 2010

Gravid, gamle menn og parkering

Du vet du er gravid når...


du har mest lyst til å skjelle ut en gammel mann fordi han parkerer for nærme bilen din!For å forklare, det var ikke bare nære...

I parkeringshus er det ofte trangt mellom plassene og biler kan komme tett innpå hverandre. Men da du virkelig sliter med å komme deg ut av bilen din fordi du har parkert helt oppi bilen ved sidenav, og det lyser et barnesete i knall rosa mot deg når du åler deg ut av bilen din og griper etter stokken mens du lener deg på bilen som ikke er din- ja da bør det ringe en bjelle selv om du har passert 70 og absolutt ikke burde hatt lappen!!Når du klarer å krøke deg opp i rett, stående stilling, men det er for trangt til å bruke stokken så du har en arm på hver bil og stokken på den ukjente bilen, da ser du at bak bilen du bruker som hjelpemiddel står en gravid kvinne, med ei lite jente på armen og en handlekurv full av varer.... Ringer det ingen bjeller da heller?!Tydeligvis ikke!!! For du stabler deg videre, henter en parkeringslapp og kryper inn på passasjersiden av bilen din for å få den i vinduet. Der er det nemelig GOD plass, for den plassen er TOM!Jeg måtte pent finne meg i å krabbe over baksete, med snuppa halvveis på armen og halvveis foran meg for å få henne opp i sitte sete, dytte inn speilen på passasjersiden slik at jeg ikke dro speilen hans (da fra et åpent vindu, for jeg og magen hadde ingen sjans til å komme frem på utsiden) og rygge meg ut.

Tror gamle menn at de kan gjøre akkurat som det passer dem? Bare flaks jeg ikke fikk masse riper på siden av bilen etter stokken hans også. Trenger ikke ta hensyn til gravid mage eller små folk, men litt respekt for all så parkerer du ikke oppi andres bil når du har nesten hele parkeringshuset å ta av!!

Det kokte virkelig i meg, men jeg klarte å kjøre rolig ut av parkeringshuset og komme meg hjem uten å gjøre noe overilt! Men en litt mer hormonell dag og det hadde ikke vært hyggelig å være gammel mann med førerkort og glemte briller! Eller kanskje han faktisk måtte så nærme for å klare å komme seg ut?! Ja til oppkjøring når du passere oldis alder!

1 kommentar:

  1. haha, du skriver morsomt altså ;) Jeg tror jeg hadde klikket på den mannen altså :)

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!