onsdag 16. desember 2009

Du har sett det på reklame!

Det er viktig å huske på andre skapninger i denne vintertiden. Derfor har jeg en liten tradisjon som hører med til smulteringkoking :)
Man har masse smult igjen etter steking, og hva i alle dager gjør man med den?

Du har sett det på Stormberg sine reklamer, her er mine! Meiseboller!

Du trenger:
- smult
- hyssing
- solsikkefrø
- engangskopp enten plast eller papp
(- evt pinner )




Du gjør:
- sett smultkjelen på svak varme, 2 holder.
- Når smulten igjen begynner å bli myk slik at kan røre i den heller du i solsikkefrø. Kan godt å en god del i :)
- finn frem engangskoppene.
- ha oppi smult blanda med solsikker, kan godt fylle
koppen
- dytt en hyssingtråd ned i smulten. Her kan du også stikke en pinne nedi og knyte hyssing i den når du skal henge de opp.
- sett de koppene ut og la det kjøle seg ned.
- klipp av koppen rundt og vips!
- heng de opp i trær eller andre steder der småfuglene er!



DE ELSKER DET!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!