torsdag 17. september 2009

pakking og hotelltur!

Da pakker vi bagger og laster bilen full!
Neida, vi skal ikke til syden, bare alle andre som reiser dit..

Helgen skal tilbringes på Lillehammer, sambo skal løpe Birkebeinerløpet og denne gangen blir vi jentene med også! Vi har leid rom fra fredag til søndag på hotell like ved stadion! Vi bodde også der under løpet i fjor også. Jeg liker så godt å være med som gjest på Virkebeiner løpet, ikke så gøy på Birkebeinerrittet (sykkel). Da blir det mest kjøring og lite annet.

Det er ikke første tur med lille vennen, men alikevel merker en ny mor at det er lett å pakke litt mye for få dager! Men tenk om vi står der uten klær, eller for lite eller bare for varme klær :-S Det blir nok for mye denne gangen også! Alt for mange tepper og alt for mange forskjellige klær til lille gullet. Må jo ha vognteppe til både kaldt og varmt vær, pluss et teppe til å ha på gulvet. Gjerne et teppe til som jeg og vennen kan sitte på om det passer mens pappan løper, og helseteppe til natta.. Boddyer i ann mass, for hun både gulper og sikler (joda, vi bruker siklesmekker som oftest, men de blir gjennomvåte de også) og busker og strøpebukser. Luer, både litt tynne og tykke. Jakker, både gode og varme flis og tynnere bommulsjakker. Og vottenen må med. Sokker. Nattpysj! Hmmm.. også var det bleier! Like greit å bare ta med en pakke tror jeg, for vi har jo bilen på denne turen, skal ikke ta tog/buss. Også var det et par badebleier, for det er basseng på hotellet, kanskje det er varmt nok for henne også? Og hvor varmt er egentlig det igjen?!?!
Et par kluter til vasking og tørkluter til bleieskift. Hvor mange hånkler trenger man? Er jo noen på hotellet, men trenger nok noen ekstra til henne..

Skal prøve å pakke litt til meg selv også. Der blir det gjerne litt lite for tiden. Rart det der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!