mandag 4. juni 2012

Overraskelsesfest!

I lengre tid nå har jeg og min søster planlagt overraskelse for mamma og pappa!
De er i år 120 år tilsammen, og for å klare å overraske de valgte vi felles fest for de i år, da ingen av de har rundt tall og sjansen for å bli mistenksom er mindre!

På lørdag var selve dagen!
Våre bedre halvdeler hadde tatt på seg å lage maten og det meste med ordning av lokalet, så kunne jeg og min søster konsentrere oss om å overraske de!
Så da hadde vi ordnet med denne bilen! 

Så med eldste nevø som mer enn fornøyd selskap gikk turen hjemmefra og opp til Rjukan. Der hadde søster besøk av både mamma og pappa. Pappa var i verkstedet og var den første som så oss, og han var nok ikke helt overbevist om at det var jeg som kjørte før jeg gikk ut av bilen. Mamma skjønte heller ikke mye da hun fikk beskjeden om å reise til Kongsberg.

De fikk selv Rollsen og satte seg inn for å kjøre hjem! De fikk litt tid hjemme til å skifte før de ble kjørt videre av min søster til festlokalet.
Der ventet 40 spente gjester!

En fantastisk flott kveld med mye god mat og godt drikke! Fornøyde hovedpersoner og blide gjester gjorde hele kvelden til en flott fest og jeg tror mine foreldre fikk en dag og kveld de sent vil glemme!

Nå er jeg glad all hemmelighetskremmeri og dekkløgner er over! Det er helt utrolig at så mange mennesker har klart å holde dette hemmelig, for mange har vært involvert i forbindelse med dette!

                TUSEN TAKK TIL ALLE SOM VAR MED Å GJØRE DAGEN SÅ FLOTT!

2 kommentarer:

  1. Så koselig at dere gjør dette :) Regner med det var en super feiring!

    SvarSlett
  2. Det hørtes veldig kosli ut! Så snille dere er :)

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!