fredag 8. juni 2012

I krig med stekeovnen!

Det er nå snart 4 år med krig mot denne stekeovnene!
Jeg trodde virkelig det var blitt våpenhvile sist helg da 2 store flotte sukkerbrød kom ut av ovnen, men denne helgen er det jammen samme gamle!

Når til og med sjokoladekaken jeg har brukt samme oppskrift på i sikkert 10 år ikke virker i ovnen, uansett hva jeg gjør! Ja da blir jeg litt gal!!! Og muffins klarer den heller ikke!
Har jo finni en unnamanøver når det gjelder boller, så de har ikke lenger ca 1 cm svart steinhard bunn, men bare ørlittegrann, men jeg skulle så gjerne klart å snakka denne f#?%)a ovnene sitt språk, for nå er det tydelig at den også snakker til meg.
Men kakene - både 1 og 2 av sjokoladekake og muffinsbrett stod i ovnen kom denne ovnene stadig med pip, ynk og rare lyder. Ikke aner jeg var de skal bety, ikke aner jeg hva jeg skal gjøre med det, ovnene har da nettopp blitt vaska, skal ikke være gamle ovnen og det skulle da ikke være behov for å bytte den ut- sånn annet enn at jeg virkelig trenger en ovn jeg kan samarbeide med!


Nei, jeg tror folk bare får venne seg til at bakerverk fra dette huset kommer til å bestå av kun ting som ikke må stekes! Og hvordan skal jeg som er SÅ glad i sjokoladekake klare det da?

Kanskje ovnen har meg på hemmelig slankekur? Fisk og brød går nemlig helt fint!
Eller kanskje den bare er i trass den også? Litt sånn sen trass, burde jo være 5 eller 6 år så skulle nå tro den var ferdig med det?

Jeg lurer stadig på om jeg skal lade bakebollene igjen i morgen eller om jeg rett og slett bare skal melde det hvite flagget og lage en stor bolle med gele og bær til gjestene?

*savner den gamle gode stekovnen som hadde plater oppå seg,store flott som det fantes slike flotte lokk til,  jeg kunne flytte rundt på gulvet og som iallefall samarbeidet med meg*

1 kommentar:

 1. Hei høpp!!

  Takk for koselige ord fra deg:=)

  Jeg savnet selv litt info når vi skulle dra på tur,og derfor lagde jeg et innlegg..Håper det var til hjelp:)

  Nyt helgen og stekeovnen hi hi!!

  Klem
  Linda;)

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!