onsdag 21. mars 2012

Fantastiske dager!

Når sole titter frem kommer også andre ut!!

En herlig dag, og mange å snakke med, både for små og store!

Merker at de små igjen trenger mer søvn og mer mat, men enten er overgangen til vår og sommer tøff eller så kommer det et voksebyks på begge to igjen!

Sitter av og til å oppdager hvor stor spesielt snuppa, har blitt i vinter. Når det passer best å sende henne ut i jakke og joggesko fordi hun ikke er så mye på rompa lenger, ja da begynner hun jo å bli stor..
 Såklart er regnbukse/dress et must mange ganger vi er ute, men ikke like nødvendig som på lillebror lenger. Hun kan kose seg vel så mye med husking og sykling i timesvis, mens lillebror ofte havner ned på bakken for å fange stener, blader eller kanskje grave litt i sanda i gata.

Det er herlig å se hvordan de blir store, og merker at man kjenner mer og mer på hvilke verdier man sender de ut i verden med! De har jo sine personligheter og de er forskjellige, men verdier og holdninger er det jo vi rundt som gir dem. Håper vi klarer å være beviste nok, for de tar helt klart opp mye av det vi både gjør og sier!

Nå er det snart leggetid for de små og symøtetid for meg! Gleder meg til en skravlekveld med herlige jenter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!