søndag 30. januar 2011

Vil ha nytt hus!!! NÅ!

ÅÅÅÅ!!! Jeg vil ha et annet hus- NÅ!
Jeg ønsker meg stort kjøkken og egen "voksenstue" og "bare oss 4 stue", jeg vil ha nok soverrom så jeg kan lage rom til lillegull også og at FrkStrøken får litt større rom slik at hun kan gjøre noe annet enn å bare gå inn og snu seg der (det er ikke så lite, men burde vært større!)

Jeg ønsker meg mulighet til å trille turer til en kaffeLatè og ikke bare til trær! (har fått en ny Kiwi da, så kan handle melk og brød iallefall)

Men siden ingen legger ut et hus jeg vil ha til salgs (er utrolig få hus tilsalgs i denne byen her nå! Skjønner ikke hva folk venter på!?) så får man gjøre det beste ut av det man har!

Derfor har jeg i kveld handla litt på nett (ble da mest klær til de små og litt til meg), men prøver iallefall å finne en praktisk oppbevaring til leker i stua (er jo eneste stede det egentlig er plass til å leke ordenlig med dem) samtidig som det er litt mer dekorativt enn plastkasser... Disse kunne også brukes som sittepaller og det lover jo godt!
Blir spennende å se når de kommer, om jeg synes de er noe fine. OG om de kan brukes.... Kan jo hende de blir alt for dype og tungvinne for en liten frøken på 1 1/2 år.... Men krysser fingre!

Har også starta på flere andre småprosjekter rundt om i  huset for å prøve å få det litt mer oversiktlig og hyggelig her...

Om noen kjenner en intreiørarkitet eller sånn som også har lyst og mulighet til å betale for alle ideene sine (og overtale sambo!) er det bare å slå på tråden eller sende meg en mail! Spesiellt denne stua er et hodebry for meg...(sofan passer absolutt ikke inn her! Var råkul i leiligheten, men ikke her... og da passer jo ingenting annet heller... Når sofan ikke binder det sammmen!)

1 kommentar:

  1. Skjønner dine frustrasjoner, og håper at drømmehuset dukker opp. Og at det blir deres. Hvordan kasser er det du har kjøpt? Link? Er ute etter praktiske løsninger selv.

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!