onsdag 12. januar 2011

Vi nærmer oss dåp :)

Pga jul blir dåp av lillegutt først i februar, han vil være akkuart 4 mnd og mamman håper virkelig at dåpskjolen vil passe!!!

Dermed har planlegging starta!
  • Ikveld har invitasjoner gått i postkassa! (en av de få gode tingene med å bo utenfor byen, vi har landpostbud som henter post i postkassestativet! )                                                                                De er bestilt fra Japan Photo, og jeg er igrunn fornøyd. :)
  • lokalet er bestilt
  • tankene om mat er starta og jeg tror vi bestiller fra catering
  • dekorasjon er heelt i det blå! Sist brukte vi noen av inbydelsene på bordet også, og det tror jeg vi skal nå også så da er iallefall fargene valgt igrunn! (det hadde jeg ikke kommet på før jeg skrev nå :D)
  • kakebaking starter å bli fordelt. Lurer på om vi har nok eller om vi trenger flere... Hmmm.. Hvor mye trenger man egentlig?
  • kjoler, penklær og bunadder må gåes over med nål og tråd! *phu*
  • jeg har vært hos frisør i dag, så det holder til februar! :D

Samme dagen som vi skal ha dåp har pappa T bursdag, så for meg er det litt viktig å klare å ha mest mulig ferdig slik at morgenen på søndagen kan brukes litt på pappan! Og iallefall håper jeg vi får en god frokost og kaffe med pakker til pappa før kaoset begynner- for det er jo en litt kaos dag! Men en veldig hyggelig dag å se tilbake på!

Og hva gjør man med bilder nå som vi ikke kan stå ute i det grønne!?! Tips mottas gjerne!!! Kanskje jeg skal kle litt vegg og gulv et sted i lokalet som et lite studio?! Hmmmm.... TIPS!!!!

Hva glemmer jeg å tenke på nå da tro?

1 kommentar:

  1. Vi har bestillt dåpskaken i dag :) Og kjøpt inn maten. Vi skal ha dåp på søndagen :)

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!