mandag 13. desember 2010

Litt baking idag gitt!

Jeg leter veldig etter julestemningen i år, så den som har lånt den kan snarest levere den tilbake!!!! Blir dårlig med julelukt og pynt og kos om den ikke snart blir levert altså!

Starta dagen med en (litt kaotisk) morgen, vi skulle alle 4 i barnehagen for å se luciatoget. Rakk det akkurat... Også så mørkt da gitt! Nesten umulig å se om man gikk på barn i gangen!Tror ikke vi traff noen !
Tror ikke frøkna vår skjønte så mye av det egentlig. Ikke har vi snakka noe om lucia og den grufulle historien hjemme og ikke syngi sangen. Men de store barna var veldig fine og flinke! Blir nok ekstra stas når våre barn også skal gå :)
 Etterpå var det lussekatter og kaffe. Tror jeg trenger seriøs sosial trening! Er jo masse foreldre på slike dager, og jeg føler meg virkelig utilpass! Veldig rart!! Kanskje ikke 2 år hjemme og i babyboble har noe av skylda?
Siden skulle dagen brukes til hyggelig venninelunsj, men sykom har rammet 50% av gjengen, så den er utsatt. Istedet fant jeg fram litt masipan og har laget litt sjokolade og marsipanpinner, og jordbær! Må finne stilk til jordbæra da... Finni inspirasjon på denne bloggen! Fantastisk mye fint og hun gjør at det ser enkelt ut! Absolutt verd en titt!
Bør vel gjøre meg klar til ukas handling også.. .Hva skal man spise denne uka tro?

1 kommentar:

  1. Heia.

    Om du har lyst til å lese den andre bloggen så er det for deg bare å sende meg en mail med adr di til babydandmum@live.com så skal jeg sende en invitasjon.
    Det er bare hyggelig om det folk jeg "kjenner" som har lyst til å lese. Ønsker bare ikke å dele det med alle.

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!