onsdag 22. desember 2010

Er håpet ute for årets julestemning?

Nå er treet pynta, ribba krydra, nesten alle kaker ferdig og det er
 sånn ca vaske klart. (nei ting går ikke helt etter skjema med
 en liten på 2 mnd i hus!)
Men har julestemninga kommet? Nei..

Vi har bytta gaver og sendt julekort, vi har handla inn og lagd resteliste over det vi fortsatt mangler , en siste tur i butikken slik at ikke folk må drikke vann til ribba er vel på sin plass...
men har julefølelsen kommet? Nei...

Det er drekkedasnatta og bitende kaldt- ikke at jeg er der eller har vært der på noen år, men det er nå i kveld.. Månen er i formørkelse og det er lys i alle vinduer. Jo, jula er nok her... Men ikke i hodet mitt...

Det er to hjertet igjen på snuppas kalender og sambo er litt engstlig for denne vaskinga, så det stemmer nok at det er to dager igjen. Kanskje jeg skal la stresset ta meg også? Men fredagen kommer og går den også, like mye som dagen i går.

Kanskje jeg bare må innse at leting ikke har noen hensikt? Noen har stikki av med julekosen min, og jeg ønsker den tilbake før november 2011!!! (kan godt få den slik at jeg får litt jul i år også altså!)

2 kommentarer:

  1. Huff da fant du ikke jula.. Kanskje det ble for mye i år? Håper du setter deg og ned og kan nye litt ivertfall. Og så at de den kommer tilbake til deg neste år.

    GOd jul øsnkes fra meg.

    SvarSlett
  2. eller litt lite som har vært gjort av alt man pleier? jaja...

    God jul til dere også!

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!